top of page

Moja zgodba

cvetkaCB.jpg

Sem učiteljica, pisateljica in mama petim otrokom. Moja preobrazba se je začela ob reševanju iz osebne krize. Pomoč mi je nudil terapevt theta healinga. To je bil čas zelo napornega potovanja v globine podzavesti in spoznavanja svoje duše. Težko se je bilo srečati s seboj. Branila sem se z zanikanjem, dokler nisem bila nazadnje zmožna sprejeti sebe z vsemi napakami in slabostmi.

Duhovnost in ezoterika sta me vedno privlačila. Tehniko, s katero sem se »zdravila«, sem kasneje tudi sama osvojila, kar mi je dalo vpogled v nove razsežnosti. Postala sem praktikantka theta healinga... Ugotovila sem, da mi tehnika še bolj ustreza kot  reiki (hkrati sem namreč mojstrica usui reikija). Nekako bližje je mojemu dojemanju sveta, saj mi daje odgovor na vsa vprašanja.

Reševanje lastne krize mi je prineslo novo znanje, nov način življenja, predvsem pa  občutek osvobojenosti. V tem procesu sem ozavestila mnogo vzorcev mišljenja, ki so bili vsejani vame že daleč v preteklosti in za katere nisem vedela, da so vzrok ovir, ki so se mi postavljale na poti življenja.

 

Izkušnje drugih sem preizkušala na sebi, pa tudi prijateljih in znancih ter ljudeh, ki so  iz nekega neznanega razloga začeli prihajati v moje življenje.

Posledica tega je nastanek metode, ki ji brezpogojno zaupam in me nikoli ne pusti na cedilu. Prilagojena je vsakemu posamezniku in njegovemu osebnemu razvoju (Animayush čustveno razbremenjevanje).

Otroci bodo vedno del mojega življenja. Zanje so nastale in še nastajajo zgodbice, preko katerih se lahko naučijo pogledati vase in se čustveno razbremeniti.

To je tisto, kar potrebujemo vsi. Prej, ko se lotimo procesa čustvenega razbremenjevanja, prej bomo s transformacijo bremeneče energije v novo, svežo, dosegli notranji mir, ki je še kako pomemben za oblikovanje harmoničnih medsebojnih odnosov.

Pozitivni učinki se pojavljajo na vseh ravneh življenja.

To občutim tudi sama. Zdaj je v mojem življenju več harmonije ,energije za delo in nadaljnje raziskovanje, predvsem pa veliko miru za raziskovanje lastne duše ob meditaciji, izvajanju joge, branju in pisanju ter potovanjih.

Verjamem, da lahko to doseže vsak in zato ne potrebuje posebnih sposobnosti, pač pa namero in voljo za spremembo.

Kar imajo o meni povedati tisti, s katerimi smo se srečali na poti

Vesna-Boroja_edited.jpg

VESNA B.

Bila je prva, ki mi je pomagala, da sem aktivno začela delati na sebi in začela izboljševati kvaliteto odnosov okoli sebe in sama s sabo. Z njeno pomočjo sem razjasnila mnogo zadev v zvezi z življenjem. 

Z leti sva postali iskreni prijateljici in vem, da se nanjo lahko obrnem vedno, kadar bom v stiski. 

Cvetko bi iskreno priporočila, če ste v stiski, želite spremeniti negativna prepričanja ali potrebujete le nasvet.

Špela-Valenčič1-1024x1024.jpg
Špela V.

Hja, kako opisati moje prvo srečanje s Cvetko z eno besedo? Edinstveno! Povezanost je bila takojšnja. Po treh letih trpljenja in "reševanja" problemov z antidepresivi, antipsihotiki in pomirjevali (seveda neuspešno in samouničevalno) - nato pa BUM!

En pogovor in popolnoma drug prikaz moje "bolezni", novo upanje in začetek potovanja v svet samospoznavanja, ki traja še danes. Moja izkušnja in najino delo s Cvetko me je danes postavilo na popolnoma drugo in izpopolnjeno pot. Uživam življenje!

 

Zato hvala!

Mija-Zorec1-1024x1024.jpg
Mija Z.

Je odlična poslušalka, z ogromno znanja in vedno dobrimi nasveti. K njej sem z veseljem hodila in sem kdaj komaj čakala, da bo prišel ta dan.

Pri njej sem delala tudi Reiki tečaj, ki je bil res dobro razložen, tako s teorijo kot tudi s praktičnim delom.

 

Od Cvetke sem se nedvomno veliko naučila in jo še zdaj, kadar imam kakšne težave in jih ne znam rešiti sama, z veseljem obiščem.

pehar.jpg
Monika E.

Cvetka je umirjena, sproščena in nekonfliktna. Kot sodelavka vedno pomaga. Všeč mi je to, da nikoli ne komplicira in dramatizira, ampak v vsaki zagati vedno najde rešitev.

 

Je odlična učiteljica in krasna sodelavka. Je ustvarjalna, učinkovita in spontana. Ima veliko izkušenj, zato je nič ne preseneti. Je fleksibilna in se hitro znajde. Je človek, ki sprejema in spoštuje vse ljudi. Je človek, na katerega se lahko zaneseš in mu zaupaš.

 

Cvetka je vse to in še mnogo več.

pehar.jpg
Cvetko P.

Cvetka je nekaj najboljšega, kar se ti v življenju lahko zgodi. Srečal sem jo povsem naključno, no ja, pravijo, da naključij ni, prišla je v moje življenje kot bel golob in kot pravi, sva si bila usojena, da dokončava in narediva novo zgodbo.

Zgodba spletena v ljubezni dveh, je tisto, kar spremeni življenje, če se prepustiš usodi in napotkom univerzalne energije, ki jo je moja Cvetka prenesla tudi name. Skupaj s pomočjo Koltcovih plošč ustvarjava  zgodbo pomoči vsem, ki bodo sprejeli najino, predvsem pa njeno pomoč

.

Prepričan sem, da lahko pomaga tudi vam.

bottom of page