top of page
Navodila
UPORABA  PLOŠČ KOREKTORJEV FUNKCIONALNEGA STANJA

Pri uporabi   korektorjev funkcionalnega stanja ( KFS) je najpomembnejše redno pitje strukturirane vode.  Naše celice so navajene informacije pridobivati ​​z vodo. KFS neposredno vpliva na lastnosti vode.

Za strukturiranje vode in drugih pijač na ploščo postavite kozarec, steklenico, vrč ali katero koli drugo posodo, napolnjeno s tekočino. Steklenicam je potrebno odstraniti pokrovčke. Čas strukturiranja se spreminja glede na volumen tekočine.

Pri nekaterih ploščah serijah, npr. ekskluzivni seriji ali zbirki, se trajanje strukturiranja vode zelo razlikuje, zato bodite pozorni na ta podatek.

Drink-water-FSC_edited.jpg

S pitjem vode je priporočljivo začeti postopoma.

1. dan – večkrat na dan po 0,3  dcl ( KFS 2)

2. dan - povečati količino 0,2 dcl na kilogram telesne teže, piti večkrat po požirkih.

 

V treh do petih dneh pridemo do količine 0,3 dcl na kilogram telesne teže. Potem lahko začnemo piti KFS 1 in nositi ploščo pri sebi. Pijemo po shemi KFS 1 do 16. ure, KFS 2 pa od 16. ure dalje.

Plošča KFS 1 in 2 poskrbita za čiščenje telesa. Potem postopoma začnemo s sistematično uporabo drugih korektorjev.

Strukturiranje vode (in drugih vodnih snovi, kot so smetana, olje, vino itd.) je optimalno z uporabo posamezne KFS naenkrat, da se prepreči mešanje podatkov iz različnih korektorjev in ohrani celovitost informacij. Strukturiramo lahko tudi vso hrano pred uživanjem. Lahko položimo KFS na vrh mikrovalovne pečice, da hrana ostane živa. Če ga položite na hladilnik, se bo podaljšal čas svežine hrani.

Vroči napitki morajo biti strukturirani, ko voda zavre. Neučinkovito je strukturirati vodo pred vrenjem ali pred segrevanjem, na primer za pripravo čaja, ker vrenje vode spremeni njeno strukturo. Zato je zelo pomembno, da katero koli pijačo ali hrano strukturirate po segrevanju.

Priporočljivo je piti vsaj 30 ml vode na kilogram telesne teže na dan, ločeno od pijač. Če niste vajeni piti veliko vode, postopoma povečujte količino vode, ki jo pijete. V nasprotnem primeru lahko pričakujete manjši učinek na telo.

1,5 litra vode lahko strukturirate tako, da dodate 1nekaj  strukturirane vode in vse dobro premešate. Če med seboj pomešamo dve različni vodi: strukturirano in nestrukturirano, bomo dobili strukturirano vodo.

KFS lahko držite ob vodovodni pipi ali pritrdite na cev, skozi katero gre voda. Voda, ki teče, se takoj napolni in lahko se strukturirate pod prho ali strukturirano vodno kopel. Ta metoda deluje samo s KFS-ji modre, zelene in vijolične serije. Če želite narediti vodno kopel, ki jo strukturira eden od KFS ekskluzivnih ali zbirnih serij, preprosto pripravite 1,5 litra vode, strukturirane po KFS te serije, jo nalijte v kad, napolnjeno z nestrukturirano vodo, in temeljito premešajte.

Opomba: Ploščo shranite v plastično vrečko, da ga zaščitite pred vodo. Čeprav lahko zunanje ohišje brez posledic poškropite z vodo, se je treba izogniti popolnemu potapljanju korektorja. Če je potopljen, se lahko aktivni elementi v notranjosti odlepijo. Če plošča pade v vodo, ga je nujno hitro odstraniti, odpreti in po potrebi plošče previdno posušiti s sušilcem za lase.

Strukturirate lahko kreme in mazila, ki jih uporabljate za nego ali zdravljenje. Položite jih pred uporabo na ustrezni ploščo brez pokrovčka za 30 minut.

Po navedbah ruskih raziskovalcev lahko voda hrani podatke  do 6 mesecev. Priporočljivo je, da pred pitjem steklenico pretresite. Negativne informacije pa se lahko infiltrirajo, če je voda shranjena v bližini električnih naprav, kot so računalniki, hladilniki, mikrovalovne pečice in televizorji. V tem primeru vam svetujemo, da vodo pred uporabo znova strukturirate.

Plošče lahko tudi nosite s seboj vendar  priporočamo, da najprej začnete s pitno vodo, po zgornji shemi,  preden začnete

.

Če v prvih tednih uporabe čutite potrebo po večjem spancu, to pomeni, da telo potrebuje več počitka in spanja zaradi čiščenja, ki poteka. V tem primeru je nujno biti pozoren in slediti željam svojega telesa.

Poleg pitja vode, je najenostavnejši način uporabe plošče tako , da jo preprosto nosite s seboj, tako da občasno zamenjate mesta. Na splošno je priporočljivo, da ploščo držite v solarnem pleksusu, vendar jo lahko tudi postavite kjer koli blizu sebe.več plošč, vam svetujemo, da jih začnete uporabljati postopoma: začnite nositi po 1 ali 2 KFS plošči naenkrat po več ur na dan in čas postopoma povečujte ob upoštevanju občutkov svojega telesa. Pijte veliko strukturirane vode.

 

Ploščo je mogoče držati dalj časa blizu obolelega organa ali bolečih predelov. Hkrati lahko nosite več korektorjev, vendar je število odvisno od vaše osebne ravni energije. Na začetku je priporočljivo imeti največ 2 korektorja hkrati. Za pravilno delovanje se plošč le teh v stanju uporabe ne smemo nalagati eno na drugo.

slika1.jpg
slika2.jpg

Pozor: Plošče nikoli ne postavljajte blizu srčnega spodbujevalnika, saj lahko srčni spodbujevalnik postane neuporaben.  KFS, nameščen neposredno na srčni spodbujevalnik, lahko skrajša njegovo življenjsko dobo in celo izprazni baterijo.

V primeru posega v anesteziji ne imejte s seboj nobene plošče in vsaj dva dni prej ne pijte strukturirane vode, saj lahko KFS zmanjša anestetični učinek zdravil.

Ne uporabljajte plošč, če ste pod imunosupresivnim zdravljenjem.

Pogosto izboljšanje zdravja ne poteka linearno ampak po fazah. Lahko se zgodi najprej izboljšanje, nato poslabšanje. V tem primeru samo nadaljujte, saj je poslabšanje posledica čiščenja in prilagajanja telesa na nove frekvence.

Vaje za dvig in uravnoteženje energije

Uravnoteženje energije s KFS pomaga lajšati bolečino, izboljšati spanje, zagotavlja sprostitev in pomaga pri obvladovanju različnih čustvenih težav ter povečuje vitalno energijo.

Ponovno uravnoteženje energije lahko izvedemo kadar koli, pa tudi večkrat na dan. Bolje je, da čez dan v rednih časovnih presledkih naredite nekaj kratkih vaj namesto  samo ene dolge.

Obstaja veliko različnih vrst vaj za uravnoteženje energije. Tu vam predlagamo nekaj najbolj priljubljenih.

Lahko jih preizkusite in uporabite po svojem občutku.

1. VAJA ZA URAVNOTEŽENJE

Potrebujete od 2 do 4 KFS. Izvajate jih sede ali leže.

Postavite en korektor pod levo nogo. KFS mora biti bližje prstom. Drugi KFS primite z desno roko nad glavo (držite z vsemi prsti). Bodite mirni 3 do 5 minut. Ta postopek ponovite tako, da postavite en KFS pod desno nogo in drugega  levo roko za 3 do 5 minut.

Če imate 4 KFS, položite 2 FSC pod noge, druga 2 pa vzemite v roke.

Bodite mirni vsaj 3 minute.

 

 

2. VAJA ZA HRBTENICO

Potrebujete 2 KFS. Vajo lahko opravljate sede ali leže.

Če sedite ali ležite, postavite prvi KFS pod trtico, drugega pa na zadnje vratno vretence za 3 do 5 minut.

 

 

 

 

 

 

3. VAJA ZA URAVNAVANJE ČAKER

Uporabite 2 KFS. Vajo lahko opravljati leže ali sede.

Postavite en KFS pod trtico.

Drugega postavite na 1. čakro in pustite delovati vsaj 3 minute. Nato postavite KFS na 2. čakro za vsaj 3 minute in tako nadaljujete do 6. čakre. Sedme čakre (kronske), ki se nahaja na vrhu glave, med polnjenjem ne smemo uporabljati, ampak se bo samodejno uskladila s to energijo vadbe.

7. Temenska čakra se nahaja na temenu glave.

6. Čakra tretjega očesa se nahaja med obrvmi.

5. Grlena čakra se nahaja na dnu žrela in sovpada s ščitnico

4. Srčna čakra se nahaja na področju srca.

3. Čakra sončnega pleksusa se nahaja nad popkom v solarnem pleksusu.

2. Sakralna (spolna) čakra se nahaja na spodnjem delu trebuha, približno štiri prste pod popkom.

1. Korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice med anusom in genitalijami.

 

4. IZRAVNANJE ENERGIJE NA OBMOČJU BOLEČINE

Potrebujete 2 FSC. Vajo lahko izvajate leže ali sede.

Postavite prvi FSC pod trtico in drugo na problematično območje, kjer je prisoten patološki proces ali na projekciji bolečine (razen na področju srca). V tem položaju držite FSC 3-5 minut.

 

 

5. VAJA ZA URAVNAVANJE ENERGIJE «SONCE»

Potrebujete vsaj 3 FSC.

Postavite 3 FSC na tla, da tvorijo enakostranični trikotnik. Sedite na sredini trikotnika, bodisi neposredno na tleh ali na stolu in umirite svoje misli (15 minut za modro serijo ali mešano serijo, 10 minut z lila, 3-5 minut za zlato serijo). Moč tega ponovnega uravnavanja energije lahko povečate tako, da postavite četrti FSC pod trtico.

Pomembno: To uravnoteženje energije je najbolje izvesti pred sončnim zahodom.

slika3.jpg
slika5.jpg
slika4.jpg
cakre_edited.jpg

KREATIVNA VIZUALIZACIJA (zlata serija, lila serija)

Z uporabo vaše sposobnosti vizualizacije, besedne ali miselne formulacije želenega rezultata lahko usmerite delovanje Mayo kozmoenergetskih energijskih kanalov, da najdete rešitev za svoje težave.

Če ploščo želite uporabiti v aktivnem načinu , jo položite na srčno čakro, jo primite z roko in se osredotočite na občutek veselja in hvaležnosti ter vizualizirajte želeni rezultat za 5 do 15 minut (primeri: zdravljenje bolezni, uspešen projekt, harmoničen odnos, izpolnjevanje poklicne dejavnosti ...).  Na vašo težavo bo delovalo na daljavo, ne da bi jo bilo treba nositi na sebi. Potrebno je natančno določiti svoj cilj. Nikoli ne poskušajte določati, kako je treba doseči nek rezultat. Zanima vas samo končni rezultat in ne postopek.

Primer: Če imate bolečine v pljučih, vzemite v roke KFS "Zdrava pljuča" in si oglejte lahkotnost, predstavljajte si, da je bolečina izginila.

Ne pozabite: pri  ustvarjalni vizualizaciji ne gre za to, kar vidite, ampak za tisto, kar čutite! Energijski kanali se odzivajo na uporabnikove miselne oblike, žive slike, ki jih uporabnik hrani v mislih ...

Priporočljivo je, da vaje kreativne vizualizacije izvajate s ploščami vsak dan, vsaj 10 minut. Ob koncu vizualizacije se zahvalite. Ne pozabite čez dan piti strukturirane vode.

zapestnice
Navodila za uporabo KFS ZAPESTNIC

​Če želite z zapestnico KFS strukturirati vodo ali katero koli drugo tekočino, na sklenjeno zapestnico postavite kozarec ali steklenico.

Trajanje strukturiranja vode se razlikuje za vsako zapestnico. Glejte tabelo, ki povzema čas strukturiranja vode za vsako zapestnico, ki jo dobite v brušuri ob nakupu plošče ali zapestnice.

Strukturiranje vode in kakršnih koli vodnih predmetov, kot so smetana, hrana… deluje bolje z uporabo ene same zapestnice KFS hkrati, da se ohrani celovitost informacij.

 

Najboljši način, da lastnosti zapestnice delite z drugimi, je, da z njo strukturirate vodo, tako da jo lahko pijejo vsi.

Ponoči je priporočljivo zapestnice odstraniti..

 

Zapestnica KFS ne sme biti v stiku z vodo dlje časa. Pred tuširanjem jo je zato treba odstraniti.

Structuring-water-bracelet-2.jpg

​Zapestnico lahko zaprnete na različne načine:

 

Držite zapestnico v roki, obrnite jo navznoter (kovinska zaponka je na hrbtni strani roke), dve kovinski zaponki zarežite v luknji, ki ustrezata velikosti zapestja, nato zapestnico položite na zapestje in jo obrnite v pravo smer.

 

Druga možnost je, da zapestnico obrnete navzven, jo položite na zapestje in z eno roko zaprete. Nato ga obrnite v pravo smer.

 

Za pravilno pritrditev zapestnice je na začetku potreben močan pritisk, sčasoma pa bo to postalo lažje, saj bo silikon zrahljal in če ste za zapestnico vedno uporabljali enake luknje, boste ugotovili, da boste kmalu lahko naredili v trenutku.

 

 

Druga možnost je, da prosite nekoga drugega, da vam zapestnico prvič pritrdi na zapestje. Tudi to bo zapestnico popustilo in kmalu si jo boste lahko nadeli sami.

 

Zapestnica FSC ne sme biti pretesna na koži, temveč se mora prosto gibati po zapestju, tako da bodo zapestje koristile vse komponente zapestnice.

 

Svetujemo vam, da nosite zapestnico  obrnjeno navzven, tako da štrleči del ostane na notranji strani.

 

Pasovi zapestnice so narejeni iz silikona, zaponka pa iz kovine. Zapestnica vsebuje 8 aktivnih elementov. Zapestnic ni mogoče odpreti in videti elementov v njih.

 

Med nošenjem zapestnice FSC se ne smete tuširati ali plavati.

 

Če se zapestnica KFS po naključju zmoči, jo preprosto posušite z brisačo. Kratka izpostavljenost vodi ne vpliva na njeno delovanje. Šele, če je zapestnica KFS nekaj ur namočena v vodi, tvegate izgubo učinkovitosti.

 

Prozorna embalaža zapestnic bo vsebovala etiketo z imenom zapestnice v angleškem, nemškem in francoskem jeziku. Ime v ruščini je vgravirano na notranji strani zapestnice.

 

Če želite zapestnice razlikovati, lahko s trajnim markerjem v notranjost napišete njihovo ime v svojem jeziku, tako da ostane zunaj nevidno (iz estetskih razlogov).

VAŠA VPRAŠANJA V ZVEZI Z FSC ZAPESTNICAMI

 

Nina Smelyh je terapevtka in zdravilka, ki že vrsto let sodeluje s KFS. Spodaj so navedeni njeni odgovori na nekatera vprašanja:

 

Prebral sem, da nekatere FSC zapestnice vsebujejo enake informacije o energiji kot štirje funkcionalni državni korektorji. Ali je v tem primeru mogoče namesto teh štirih FSC uporabiti eno zapestnico KFS?

 

Na to težko vprašanje ni jasno opredeljenega odgovora. Kolikor vidim, temu ni sistematično, saj nekatere zapestnice prenašajo vse informacije iz teh štirih KFS, druge zapestnice pa le del. Ne smemo si pozabiti, da imamo opravka z dvema različnima izdelkoma, KFS in zapestnice pa imajo različne učinke na fizično in energijsko telo. Vse svoje stranke ocenjujem posamično in priporočam zapestnice ali funkcijske državne korektorje, odvisno od njihovih individualnih potreb.

 

Prebral sem navodila za uporabo zapestnice KFS in piše, da je ne smete nositi med spanjem. Težava je v tem, da ko ga nosim podnevi, me uspava, ali ga je mogoče nositi ponoči?

 

Če ste ob nošenju zapestnice utrujeni, potem je verjetno preveč močna za vas. Poskusite jo nositi krajše časovno obdobje.

 

Tudi najboljše naprave, ki vplivajo na energijo, so lahko včasih premočne in pomembno je, da sistemov ne preplavimo s presežkom informacij.

 

Če po nošenju zapestnice občutite nenavadno utrujenost, poskusite s pitno vodo, ki je strukturirana iz zapestnice, namesto da  jo nosite neposredno, saj bodo učinki nežnejši.

 

Ali je treba zapestnice KFS napolniti?

 

Edini vir energije, ki ga potrebujejo zapestnice KFS, je energija, ki jo pridobivajo iz svojega okolja. To storijo s pretvorbo elektromagnetnih valov v skalarne valove. Posledično ne potrebujejo električne energije ali baterij.

 

Trajanje strukturiranja vode z zapestnico

​Zapestnica «ENCHANTERESSE» - 1 ura 20 min

​Zapestnica «FITNESS» - 40 min

​Zapestnica «IMUNSKI ŠČIT» - 2 uri

​Zapestnica «GRACE» - 1 ura 10 min

​Zapestnica «MAGNAT» - 20 min

​Zapestnica «CARDIO» - 2 uri

​Zapestnica «ŠTORKJA» - 3 ure

​Zapestnica «AKTIVATOR INTELEKTA» - 30 min

​Zapestnica «NAVIGATOR ZDRAVJA» - 30 min

​Zapestnica «VENORM» - 2 uri

​Zapestnica «MOČ SVETLOBE» - 2 uri

​Zapestnica «VITABALANCE» - 1 ura

​Zapestnica «OBNOVA» - 1 ura 20 min

​Zapestnica «OZAVEŠČENOST» - 4 ure

bottom of page