top of page

Pravno obvestilo

Spletna stran vsem besedilom, vse slike in ostala grafika na spletni strani je zaščitena z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

Informacije, izdelki in storitve, ki jih ponuja spletno mesto in podjetje, so zgolj splošnega pomena za duhovne namene. Nič v tem dokumentu ni namenjeno ali implicirano kot medicinsko ali terapevtsko svetovanje ali zdravljenje. Svetovalec za KFS ni zdravnik, niti ne diagnosticira nobene bolezni ali predpiše kakršnih koli zdravil. Vsi načini in načini zdravljenja, na katere se sklicuje svetovalec za KFS, podjetje in spletno mesto, kot so zdravljenje z energijo, preusmeritev vibracij in vsa druga priporočila, tehnike in materiali, se ne smejo razumeti kot zdravniški ali psihološki nasvet. Ne uporabljajte nobenih informacij, zdravljenja, storitev ali izdelkov, ki so na voljo na spletnem mestu, kot nadomestek za strokovno zdravniško svetovanje, diagnozo ali zdravljenje. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene ali terapevtske težave, se posvetujte s pooblaščenim zdravnikom.

 

Omejitev odgovornosti

 

Z ogledom tega spletnega mesta in / ali uporabo katere koli storitve in informacij, ki jih nudi svetovalec za KFS, spletno mesto ali podjetje, se strinjate, da boste sprostili, odškodovali in zadržali neškodljivega svetovalca za FSC, družbo pred kakršnimi koli zahtevki ali odgovornostmi zaradi škode ali poškodbe kakršno koli vrsto, ki izhaja iz vaše uporabe kakršnih koli informacij ali storitev, ki jih ponujajo zgoraj omenjene stranke. Ta zavrnitev odgovornosti se nanaša na kakršno koli naključno ali posledično škodo, ki nastane kot neposreden ali posreden rezultat vaših dejanj, razen če zakonodaja vaše posebne jurisdikcije tega ne prepoveduje. Vaš dostop in uporaba spletnega mesta ter vseh izdelkov in storitev na njem se izvaja na lastno odgovornost. 

Izjava o omejitvi odgovornosti povezanih virov

 

Spletno mesto ter druge storitve in izdelki, ki jih proizvaja in prevaja podjetje, vsebujejo različna priporočila strank in sklicevanja na druge vire in izdelke. Kakršna koli taka pričevanja ne pomenijo jamstva, garancije ali napovedi določenega izida tega posebnega načina ali zdravljenja za določenega pacienta ali določeno težavo. Družba ne jamči za učinkovitost ali verodostojnost katerega koli izdelka, storitve, vira ali posameznika. Vsi materiali in z njimi povezani viri so objavljeni v dobri veri in podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za uporabo ali zlorabo informacij, ki so tu navedene, vključno s povezavami do drugih virov katere koli vrste. VIC d.o.o. ne odgovarja za kakršen koli rezultat, ki bi lahko nastal zaradi "vibracijskega dela" na ljudeh, tudi na daljavo prek drugih. Pred pomembnimi odločitvami o teh zadevah se posvetujte z usposobljenim zdravnikom, pravnikom ali finančnikom. Edina stvar, za katero vsak VIC d.o.o. trdi, je, da podpira prebujanje naravnih transformacijskih sil v vas. Vsi rezultati, ki se pojavijo po tem, so ustvarjeni z vašo lastno energijo in dejanji. 

bottom of page