top of page

         Število Koltcevih plošč je veliko. Pri pregledu  lahko opazimo, da so nekatera področja delovanja enaka na več različnih ploščicah, druga pa so čisto specifična. Pri mnogih je odločitev lažja, če poznamo vzrok za nastanek naših težav, kajti za enako težavo obstajajo lahko različni vzroki, katerih reševanje je zajeto v različnih ploščicah. Zanemarljivo pa ni tudi poznavanje naše energijske ravni.

         Življenje mi je omogočilo veliko osebnih izkušenj in znanja, da ga lahko uporabim v vaše dobro. Mednje sodijo poznavanja različnih tehnik za odpravljanje energijskih blokad zavesti in podzavesti in ezoteričnih praks.

Te tehnike v kombinaciji z delom z nihalom mi omogočajo, da vam lahko pomagam pri izboru prave Koltcove ploščice za dosego čim boljšega rezultata.

         Seveda je nenadomestljiv za pravilno odločitev tudi osebni pogovor, zato boste po vpisu potrebnih podatkov prejeli povabilo na pogovor.

Svetovalka in terapevtka Cvetka

Ne morem vas spremeniti proti vaši volji, lahko pa vam pomagam povrniti voljo za lastne spremembe.
cvetka5.jpg

Sem mama, učiteljica in večna raziskovalka življenja. Vse življenje sem že povezana z ljudmi, ki so se mi nekako podzavestno odpirali in omogočili spoznavati svojo notranjost.

 

Življenje mi je omogočilo veliko osebnih izkušenj in znanja, da ga lahko uporabim v vaše dobro. Življenje je celostno, zato je treba tudi težave obravnavati celostno.

Čustveno razbremenjevanje je eden izmed načinov, ki omogoča odpravo energijskih blokad in spremembo notranje naravnanosti. Potem se lahko v življenju  zgodijo spremembe.

Otroci bodo vedno del mojega življenja. Zanje so nastale in še nastajajo zgodbice, preko katerih se lahko naučijo pogledati vase in se čustveno razbremeniti.To je tisto, kar potrebujemo vsi. Prej, ko se lotimo procesa čustvenega razbremenjevanja, prej bomo s transformacijo bremeneče energije v novo, svežo, dosegli notranji mir, ki je še kako pomemben za oblikovanje harmoničnih medsebojnih odnosov.Pozitivni učinki se pojavljajo na vseh ravneh življenja.To občutim tudi sama. Zdaj je v mojem življenju več harmonije ,energije za delo in nadaljnje raziskovanje, predvsem pa veliko miru za raziskovanje lastne duše ob meditaciji, izvajanju joge, branju in pisanju ter potovanjih.Verjamem, da lahko to doseže vsak in zato ne potrebuje posebnih sposobnosti, pač pa namero in voljo za spremembo.

cvetka3.jpg

Več o Cvetki pa izveste tukaj

bottom of page