Zanimivosti iz področja informiranih izdelkov

Kako izbrati pravi KFS?

 

Korektorji funkcionalnega stanja so izdelki z dokazano učinkovitostjo. Danes obstaja več kot 120 različnih KFS in kadar ima oseba težave na več področjih svojega življenja, težko izbere prave le s pomočjo opisa izdelkov.

 

Prvič zato, ker so težave vsake osebe edinstvene, zato se tudi vzroki njihovih težav zelo razlikujejo od težav drugih posameznikov.

 

      Drugič, ker je delovanje vsakega FSC večje, kot je izjavil proizvajalec in mnogi KFS imajo dodatne potenciale ali področja pozitivnih vplivov, ki niso opisana v opisu izdelka.

 V svoji zadnji internetni konferenci 20. novembra 2019 »Funkcionalni državni korektor v vprašanjih in odgovorih« znanstveni direktor in izumitelj KFS Sergey Koltcov poudarja, da so korektorji ustvarjeni za preventivne ukrepe, vendar jih je mogoče uporabiti v terapevtske namene, če so bili izbrani z resonanco z vašim telesom.

Iz tega sledi, da  je dobro najti strokovnjaka, ki poglobljeno pozna korektorje funkcionalnega stanja in ki zna s pomočjo radiestezije * prebrati človekove vibracijske frekvence *. Tako  bo primerjal vaše frekvence s frekvencami KFS in pripravil osebno izbiro, da bo rešil vsako vašo težavo.

      Seveda je povsem mogoče začeti s KFS št. 1 «Protiparazit» in KFS št. 2 «Detox», kar svetujejo številni prodajalci, vendar to ni vedno potrebno.

      Za primer vzemimo primer osebe, ki jo redno hudo boli glava. Ustrezen KFS, ki temelji samo na opisu izdelka, bi bil FSC «Zdrava».

      Vendar je vzrokov za glavobol več in to bomo izpopolnili z uporabo metode radiestezije. S to tehniko lahko ugotovimo ali je parazitska invazija, disfunkcija notranjega ušesa, prebujen celični spomin ali vpliv negativnih subjektov itd. Vsakemu ustreza drugačen korektor za optimalno rešitev težave.

V primeru lažjih težav se lahko ravnate po opisu KFS ali prisluhnete lastni intuiciji. Vsekakor pa se vedno lahko posvetujete z našim svetovalcem.

 

* Radiestezija je znanost o uporabi vibracijskih polj človeškega telesa za dostop do informacij o drugih predmetih žive ali nežive narave z ugotavljanjem resonance z njihovimi energijskimi polji s pomočjo posebej umerjenih instrumentov in lestvice kvalitativnih meritev za dekodiranje informacij.

Komu so namenjeni KFS

● Za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje in dobro počutje najdražjih in želijo podaljšati mladost in aktivna leta svojega življenja.

● Za lažje prebolevanje in okrevanje po boleznih brez uporabe kemikalij.

● Za tiste, ki so na poti duhovnega razvijanja, je KFS aktivni pomočnik v meditacijskih praksah. Pomaga povečati raven vibracij osebe.

● Za vse, ki želijo prebuditi ali razviti svoje ustvarjalne sposobnosti, povečati inteligenco, hitrost usvajanja informacij in raven znanja.

● Za vse, ki delujete v neposrednem fizičnem in čustvenem stiku z drugimi ljudmi. Da bi ohranili in povečali raven svoje energije in zaščito pred različnimi energetsko informacijskimi vplivi.

● Za vse, ki imajo aktiven življenjski slog. KFS poveča vzdržljivost telesa, pomaga pri hitrem prilagajanju telesni aktivnosti in okrevanju po treningu.

● Za družine, za uskladitev medsebojnih odnosov in interakcij z družbo. Za zaščito in usklajevanje okoliškega prostora, korekcijo geopatogenih con in elektromagnetnega sevanja.

Posnetek intervjuja s fizikom Koltcevim o ploščah.

vic_logo.png

POMOČ

KONTAKT

NOVICE

info@animayush.eu

ali pošlji sporočilo tukaj

  • Instagram
  • Facebook

Vse pravice pridržane za VIC d.o.o.