top of page

Zanimivosti iz področja informiranih izdelkov

Kako izbrati pravo ploščo?

 

Korektorji funkcionalnega stanja so izdelki z dokazano učinkovitostjo. Danes obstaja več kot 140 različnih plošč in kadar ima oseba težave na več področjih svojega življenja, težko izbere prave le s pomočjo opisa izdelkov.

Težave posameznikov so edinstvene in prav zato je pri izbiri plošče zelo pomembno, da je le ta izbrana s pomočjo poznavalca, vendar pa nič slabega zase ne storimo, če za začetek izberemo modro ploščo  KFS št. 1 «Protiparazit» in KFS št. 2 «Detox». Plošči sta iz začetka proizvodnje Koltcovih plošč in očistijo telo, ki je skozi leta polno raznih strupov, bakterij, virusov......

 

Delovanje  plošče je obsežnejše, kot je v opisu  in mnoge plošče imajo dodatne potenciale ali področja pozitivnih vplivov, ki niso opisana v opisu izdelka, kar pa seveda samo pomaga.

 V svoji  internetni konferenci 20. novembra 2019 »Funkcionalni državni korektor v vprašanjih in odgovorih« znanstveni direktor in izumitelj plošč Sergey Koltcov poudarja, da so korektorji ustvarjeni za preventivne ukrepe, vendar jih je mogoče uporabiti v terapevtske namene, če so bili izbrani z resonanco z vašim telesom.

V našem podjetju imamo strokovnjakinjo, ki je v povezavi s fizikom Koltcovim pridobila obilo informacij in je na našem področju trenutno edina, ki vam lahko tudi s pomočjo radiostezije* izbere in priporoči pravo ploščo. Svetovalka Cvetka

Za primer vzemimo primer osebe, ki jo redno hudo boli glava. Ustrezen KFS, ki temelji samo na opisu izdelka, bi bil FSC «Zdrava».

      Vendar je vzrokov za glavobol več in to bomo izpopolnili z uporabo metode radiestezije. S to tehniko lahko ugotovimo ali je parazitska invazija, disfunkcija notranjega ušesa, prebujen celični spomin ali vpliv negativnih subjektov itd. Vsakemu ustreza drugačen korektor za optimalno rešitev težave.

V primeru lažjih težav se lahko ravnate po opisu plošče v naši trgovini ali prisluhnete lastni intuiciji. Vsekakor pa se vedno lahko posvetujete z našim svetovalcem.

 

* Radiestezija je znanost o uporabi vibracijskih polj človeškega telesa za dostop do informacij o drugih predmetih žive ali nežive narave z ugotavljanjem resonance z njihovimi energijskimi polji s pomočjo posebej umerjenih instrumentov in lestvice kvalitativnih meritev za dekodiranje informacij.

O izumitelju KFC

      Sergej Koltcov je velik ruski fizik, ki je diplomiral na matematični fakulteti Moskovske univerze. Dolgo je delal v letalskem in vesoljskem sektorju, kjer je bil zadolžen za razvoj algoritmov za nadzor letenja ruske vesoljske ladje "Buran". Po razpadu Sovjetske zveze je bil projekt zaprt. Z invalidskim potrdilom za hipertenzijo Sergej Koltcov ni mogel nadaljevati svoje kariere, dolgi dnevi in ​​noči dela v obžalovanja vrednih razmerah so terjali svoj dolg. Koltcov je ugotovil, da je njegovo zdravje postalo kritično. Ogrožene so bile skoraj vse njegove krvne žile.

      A ni hotel ravnati na tradicionalen način. Njegov borbeni značaj ga je spodbudil, da je začel lastne raziskave, da bi našel način za boj proti svojim zdravstvenim težavam. Tako se je odločil, da bo razvil svojo, za uporabo preprosto napravo za obnovo zdravja. 

Koltsov.webp

      Njegov celostni pristop k zdravju ga je pripeljal do tega, da je na človeško telo gledal kot na zapleten program. Po njegovem mnenju je človeško telo biološki sistem in v vsakem sistemu je najpomembnejši prenos informacij, četudi je delovanje biološkega sistema nedvomno veliko bolj zapleteno kot vesoljska ladja. Ko je Koltcov začel svoj projekt, so se številni ruski znanstveniki začeli strinjati z njim. Tako se je Koltcov lahko zanesel na trdno podlago znanstvenih študij, ki so se ukvarjale s povezavami, ki obstajajo med vsemi živimi bitji, pa tudi s človekovim položajem v vesolju, in katerega zaključek je bil, da je  človek sestavni del kompleksnega in neskončnega sistem. Kvantni, metafizični pristop ( Quantum), po katerem smo v nenehni interakciji z enoto ali celoto in kjer interakcija sloni na izmenjavi energije in s tem informacij. je služil kot izhodišče za študije, ki so trideset let kasneje privedle do zasnove teh neverjetnih naprav, imenovanih Korektor Funkcionalnega Stanja (KFS ali FSC). Sergej Koltcov je dolgo hranil idejo o razvoju naprave za prenos informacij, ki bo delovala na človeško fiziologijo in vodo. Močno so ga zanimali kronobiologija, kvantna fizika,  kvantna medicina, delo skalarnih valov in raziskave zemeljskega magnetnega polja in vodnega spomina. V naravi je voda element, ki omogoča prenos informacij živim organizmom. Vlogo vode je prikazal ruski biološki znanstvenik in raziskovalec  Stanislav Zenin. Prav on je prvič na svetu zagovarjal tezo o spominu vode. Vloga naprave KFS je prenos vodnih informacij v telo z vodnimi mediji in popravljanje učinkov nihanj v zemeljskem magnetnem polju s spodbujanjem prilagajanja biološkega predmeta spremembam v zunanjih pogojih. V ta namen je Sergej Koltcov ustvaril napravo, ki omogoča branje in snemanje edinstvenega spektra elektromagnetnih vibracij katerega koli predmeta ali oblike življenja, na primer rastlin, kristalov, vodnih virov. Vse te frekvence so zabeležene na majhnem mediju, narejenem iz posebne magnetne smole, skrivnega sestavnega dela vesoljske in vojaške industrije nekdanje ZSSR, ki se uporablja še danes.

       Ferromagnetna smola  vsebuje železove ione v določenem  nanometru. Vsak elektromagnetni tok ali elektromagnetno valovanje, ko gre skozi to mrežo, spremeni njeno strukturo in sprejme vnaprej določene informacije. Sprva je nameraval Sergej Koltcov ustvariti en sam informacijski medij, vendar je kmalu spoznal, da ena plošča ne more biti dovolj za reševanje glavnih težav, s katerimi se sooča človeštvo. Tako so nastali prvi FSC. Vsaka plošča razprši posebne informacije, ki jih lahko dobijo rastline, ki se uporabljajo v medicini, užitna zelišča, kristali in minerali, vodni viri s terapevtskimi vrlinami, ajurvedski pripravki  ...

V preteklih letih so se Koltcov in njegova ekipa naučili zbirati bolj zapletene informacije iz  mest moči  ter jih zajemati in snemati na energetske informacijske kanale KFS. Tako so nastale druge serije FSC. Kvantna medicina  je informativno zdravljenje celic telesa na kvantni, subatomski ravni. Imenujemo ga bioenergetsko zdravljenje. Uporablja naprave, kot so korektorji funkcionalnega stanja, ki zaznajo in analizirajo frekvence, ki jih oddaja vaše telo, z možnostjo zaznavanja težav in njihovega zdravljenja. To je najnaprednejši način za odpravo in preprečevanje bolezni.

       Quantum je razumevanje, da sta snov in energija eno in isto in da ima vse, kar obstaja (vključno z mislimi, bakterijami, celicami, rastlinami) energijski podpis, ki se prenaša in deli z vesoljem. Naš fizični um, telo in duh vplivajo na vse, kar je v nas in okoli nas. Zato zdravljenje  neke osebe močno vpliva na celoten planet in vesolje.

 

       Stanislav Zenin  je znan ruski znanstvenik, predsednik Mednarodne akademije za energetiko in informacijske znanosti, član Ruske akademije za naravoslovje, vodja laboratorija "Vodna biofizika" Nacionalnega inštituta za ekologijo in okolje (INEE) na Ruskem Ministrstvo za zdravje.

Nanoskala se  lahko nanaša na stvari, manjše od 100 nanometrov. Nanometer je milijardinka metra.

Mesta moči  se pogosto nahajajo nad prelomnimi območji v zemeljski skorji. Zaradi teh napak Zemlja sprosti odvečno energijo, zato so ti kraji na višji energijski ravni.  Energijski informacijski kanali  so sestavljeni iz stalnih nivojev energije, čisti in nevidni za človeško oko.

       Kozmoenergija je edinstvena metoda za človekovo fizično, čustveno in duhovno samozdravljenje in samoizboljšanje z uporabo informacijske komponente Vesolja, imenovane "kanali". Znanje, povezano z zdravljenjem in samoizpopolnjevanjem s pomočjo kanalov, so že dolgo uporabljali številni modreci in zdravilci naše preteklosti, vendar je po zaslugi sodobnih raziskav zdaj na voljo vsem, ki so ga pripravljeni uporabiti v obliki korektorja stanja. Metoda Cosmoenergy z uporabo zunanjih energetskih informacijskih kanalov lahko aktivira človekov notranji potencial, razbremeni napetost in stres ter preoblikuje patološke procese, ki vodijo do bolezni in različnih življenjskih težav.

Posnetek intervjuja s fizikom Koltcevim o ploščah.

bottom of page