top of page
Navodila za uporabo KFS ZAPESTNIC

Zapestnico KFS lahko nosite na zapestju trajno ali občasno, odvisno od težav.

 

Če želite hkrati nositi dve ali več zapestnic KFS, je bolje, da zapestnice KFS nosite na različnih zapestjih in / ali gležnjih.

 

Pomembno je biti pozoren na to, kaj vam sporoča vaše telo. Ne glede na to, kako dobre so, so včasih vplivi, ki jih imajo energijske naprave na nas, premočni in lahko preplavijo naše energijsko telo s preveč informacijami. Če po nošenju zapestnice doživite nenavadno utrujenost, je morda bolje, če pijete vodo, ki je bila strukturirana iz zapestnice, namesto da jo nosite neposredno, saj bodo učinki nežnejši.

​Če želite z zapestnico KFS strukturirati vodo ali katero koli drugo tekočino, na sklenjeno zapestnico KFS postavite kozarec ali steklenico.

Trajanje strukturiranja vode se razlikuje za vsako zapestnico KFS. Glejte tabelo, ki povzema čas strukturiranja vode za vsako zapestnico.

Strukturiranje vode in kakršnih koli vodnih predmetov, kot so smetana, hrana… deluje bolje z uporabo ene same zapestnice KFS hkrati, da se ohrani celovitost informacij.

 

Najboljši način, da lastnosti zapestnice delite z drugimi, je, da z njo strukturirate vodo, tako da jo lahko pijejo vsi.

Ponoči je priporočljivo zapestnice odstraniti..

 

Zapestnica KFS ne sme biti v stiku z vodo dlje časa. Pred tuširanjem jo je zato treba odstraniti.

Structuring-water-bracelet-2.jpg

​Zapestnico lahko zaprete na različne načine:

 

Držite zapestnico v roki, obrnite jo navznoter, dve kovinski zaponki zarežite v luknji, ki ustrezata velikosti zapestja, nato zapestnico položite na zapestje in jo obrnite v pravo smer.

 

Druga možnost je, da zapestnico obrnete navzven, jo položite na zapestje in z eno roko zaprete. Nato ga obrnite v pravo smer.

 

Za pravilno pritrditev zapestnice je na začetku potreben močan pritisk, sčasoma pa bo to postalo lažje, saj bo silikon zrahljal in če ste za zapestnico vedno uporabljali enake luknje, boste ugotovili, da boste kmalu lahko naredili v trenutku.

 

 

Druga možnost je, da prosite nekoga drugega, da vam zapestnico prvič pritrdi na zapestje. Tudi to bo zapestnico popustilo in kmalu si jo boste lahko nadeli sami.

 

Zapestnica FSC ne sme biti pretesna na koži, temveč se mora prosto gibati po zapestju, tako da bodo zapestje koristile vse komponente zapestnice.

 

Svetujemo vam, da nosite zapestnico KFS z obliko, obrnjeno navzven, tako da štrleči del ostane na notranji strani.

 

Pasovi KFS-zapestnice so narejeni iz silikona, zaponka pa iz kovine. Zapestnica vsebuje 8 aktivnih elementov. Zapestnic ni mogoče odpreti in videti elementov v njih.

 

Med nošenjem zapestnice FSC se ne smete tuširati ali plavati.

 

Če se zapestnica KFS po naključju zmoči, jo preprosto posušite z brisačo. Kratka izpostavljenost vodi ne vpliva na njeno delovanje. Šele, če je zapestnica KFS nekaj ur namočena v vodi, tvegate izgubo učinkovitosti.

 

Prozorna embalaža zapestnic bo vsebovala etiketo z imenom zapestnice v angleškem, nemškem in francoskem jeziku. Ime v ruščini je vgravirano na notranji strani zapestnice.

 

Če želite zapestnice razlikovati, lahko s trajnim markerjem v notranjost napišete njihovo ime v svojem jeziku, tako da ostane zunaj nevidno (iz estetskih razlogov).

VAŠA VPRAŠANJA V ZVEZI Z FSC ZAPESTNICAMI

 

Nina Smelyh je terapevtka in zdravilka, ki že vrsto let sodeluje s KFS. Spodaj so navedeni njeni odgovori na nekatera vprašanja:

 

Prebral sem, da nekatere FSC zapestnice vsebujejo enake informacije o energiji kot štirje funkcionalni državni korektorji. Ali je v tem primeru mogoče namesto teh štirih FSC uporabiti eno zapestnico KFS?

 

Na to težko vprašanje ni jasno opredeljenega odgovora. Kolikor vidim, temu ni sistematično, saj nekatere zapestnice prenašajo vse informacije iz teh štirih KFS, druge zapestnice pa le del. Ne smemo si pozabiti, da imamo opravka z dvema različnima izdelkoma, KFS in zapestnice pa imajo različne učinke na fizično in energijsko telo. Vse svoje stranke ocenjujem posamično in priporočam zapestnice ali funkcijske državne korektorje, odvisno od njihovih individualnih potreb.

 

Prebral sem navodila za uporabo zapestnice KFS in piše, da je ne smete nositi med spanjem. Težava je v tem, da ko ga nosim podnevi, me uspava, ali ga je mogoče nositi ponoči?

 

Če ste ob nošenju zapestnice utrujeni, potem je verjetno preveč močna za vas. Poskusite jo nositi krajše časovno obdobje.

 

Tudi najboljše naprave, ki vplivajo na energijo, so lahko včasih premočne in pomembno je, da sistemov ne preplavimo s presežkom informacij.

 

Če po nošenju zapestnice občutite nenavadno utrujenost, poskusite s pitno vodo, ki je strukturirana iz zapestnice, namesto da  jo nosite neposredno, saj bodo učinki nežnejši.

 

Ali je treba zapestnice KFS napolniti?

 

Edini vir energije, ki ga potrebujejo zapestnice KFS, je energija, ki jo pridobivajo iz svojega okolja. To storijo s pretvorbo elektromagnetnih valov v skalarne valove. Posledično ne potrebujejo električne energije ali baterij.

 

Trajanje strukturiranja vode z zapestnico

 

NAKONICA «ENCHANTERESSE» - 1 ura 20 min

NAKLADA «FITNESS» - 40 min

NAKONICA «IMUNSKI ŠČIT» - 2 uri

NAKONICA «GRACE» - 1 ura 10 min

NAROČKA «MAGNAT» - 20 min

NAKONICA «CARDIO» - 2 uri

NAKONICA «ŠTORKJA» - 3 ure

NAKLADA «AKTIVATOR INTELEKTA» - 30 min

NAKLADA «NAVIGATOR ZDRAVJA» - 30 min

NAKONICA «VENORM» - 2 uri

NAKONICA «MOČ SVETLOBE» - 2 uri

NAKLADA «VITABALANCE» - 1 ura

NAKONICA «OBNOVA» - 1 ura 20 min

NAKLADA «OZAVEŠČENOST» - 4 ure

bottom of page